Voor meer informatie bel: 0513 64 67 85
Ook voor het maken van een afspraak.

Transformeer uw ruimte met Premium Glass Smart Glass

Onze producten

Premium Glass – verwarmd glas

Premium Glass – Okalux

Premium Glass – smart glass

Premium Glass – LED glas

Premium Steel

Premium Glass Smart Glass biedt een vooruitstrevende beglazingsoplossing die niet alleen dient als een fysieke barrière, maar ook als een interactief, functioneel oppervlak. Dit smart glass, oftewel slimme glas, combineert esthetiek met hoogwaardige technologie, waardoor het een pionier is op het gebied van modern ruimtegebruik en design. Het biedt een vlekkeloze overgang tussen transparante en ondoorzichtige toestanden, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker en de ruimte, en openbaart mogelijkheden voor een interactieve ervaring in zowel particuliere als zakelijke settings.

Toepassingen en Voordelen
Door technologie en elegant design samen te voegen biedt Premium Glass Smart Glass een breed scala aan toepassingsmogelijkheden:
• Transparante naar ondoorzichtige overgang: dit glas biedt niet alleen een moeiteloze overgang tussen transparantie en ondoorzichtigheid, maar draagt ook bij aan energiebesparing door de hoeveelheid natuurlijk licht dat in een ruimte wordt toegelaten te reguleren.
• Dynamische reclamedisplays: commerciële ruimtes kunnen profiteren van dual-purpose functionaliteit waarbij ramen veranderen in levendige, aandacht grijpende reclamedisplays, een perfecte symbiose tussen esthetiek en marketing.
• Individuele media-inhoud: Door integratie met AI-technologieën kan het glas real-time informatie en gepersonaliseerde inhoud presenteren aan consumenten of bezoekers, verrijkend de gebruikerservaring en interactiviteit.
• Privacy met gemak: het biedt een revolutionaire manier om privé- of vergaderruimtes te creëren zonder afbreuk te doen aan het open-plan concept en met behoud van comfort en de esthetiek van een ruimte.

Technische Details
De onderliggende technologie van Premium Glass Smart Glass, elektrochromische technologie, berust op het principe van veranderingen in de lichtdoorlatendheid van het glas wanneer er een elektrische spanning wordt aangelegd. Het glas kan snel en efficiënt schakelen tussen een heldere en een ondoorzichtige staat, waardoor gebruikers volledige controle hebben over de privacy en lichtinval in hun ruimte en het tegelijkertijd energie-efficiënt is door het verminderen van de behoefte aan kunstmatige verlichting en klimaatregeling.

Toepassingen in de praktijk
Premium Glass Smart Glass heeft zijn nut bewezen in diverse sectoren, zoals detailhandel, bedrijfsleven, gastvrijheid en residentiële ontwikkeling. In winkels kunnen etalages worden getransformeerd tot interactieve displays die klanten aantrekken, terwijl op kantoor transparante ruimtes in een oogwenk kunnen worden omgezet in privévergaderruimtes. Hotels kunnen gepersonaliseerde gastervaringen creëren door informatieve of sfeerbeelden op het glas te projecteren, en in woningen kunnen bewoners genieten van een perfecte balans tussen openheid en privacy. Bovendien is het systeem ontworpen om naadloos te integreren met bestaande raamkozijnen en is het compatibel met diverse domoticasystemen, wat resulteert in een soepele gebruikerservaring.

In de wereld van beglazing brengt Premium Glass Smart Glass een revolutie teweeg door ruimtes te transformeren in dynamische, multifunctionele omgevingen, waarbij de beleving en interactie van de gebruiker centraal staan. Het is niet alleen een stap naar de toekomst van interactieve ruimtedesign maar markeert ook een nieuw tijdperk van duurzame en gebruikersgerichte ontwikkeling.