Voor meer informatie bel: 0513 64 67 85
Ook voor het maken van een afspraak.

OKALUX: Een Synthese van Esthetiek en Prestatie in Isolatieglas

Onze producten

Premium Glass – verwarmd glas

Premium Glass – Okalux

Premium Glass – smart glass

Premium Glass – LED glas

Premium Steel

OKALUX staat in de bouwindustrie synoniem voor innovatie en precisie. Als marktleider in het ontwerpen en leveren van esthetisch verantwoord en functioneel isolatieglas voor zowel gevels als binnenruimtes, heeft het bedrijf een solide reputatie opgebouwd door consequent de nadruk te leggen op optimalisatie van daglicht, energie-efficiëntie en verhoogd gebruikerscomfort. Hier verdiepen we ons verder in de benaderingen en technologieën die OKALUX gebruikt om hedendaagse bouwprojecten naar een hoger niveau te tillen.

Verlichting voor welzijn: de impact van daglicht
Daglicht is niet slechts een esthetische keuze; het heeft een onmiskenbare impact op ons welzijn en invloed op zowel fysiologische als psychologische aspecten van onze gezondheid. OKALUX heeft zich toegelegd op de ontwikkeling van isolatieglas dat daglicht maximaliseert en manipuleert om binnenruimtes te creëren die niet alleen visueel aangenaam zijn, maar die ook bijdragen aan een gezondere leef- en werkomgeving.

Een groene benadering door middel van energie-efficiëntie
Met de huidige focus op duurzaamheid en energiebehoud, is het een onontkoombare noodzaak voor bouwmaterialen om bij te dragen aan energie-efficiëntie. OKALUX’s isolatieglas is daarom zodanig ontworpen dat het niet alleen thermisch comfort binnen gebouwen handhaaft, maar dat het ook actief bijdraagt aan een verminderde energieconsumptie en, daardoor, substantiële kostenbesparingen op langere termijn.

Optimaal gebruikerscomfort: harmonie tussen licht en temperatuur
In de context van gebruikerscomfort, biedt OKALUX oplossingen die daglicht en zonwering naadloos integreren, daarbij een binnenklimaat creërend dat zowel visueel als thermisch aangenaam is. De technologieën van het bedrijf zorgen ervoor dat daglicht zorgvuldig wordt gereguleerd, waarbij het wordt aangepast aan seizoens- en omgevingsfactoren om een optimaal thermisch comfort te garanderen.

Deskundig advies en aangepaste lichtberekeningen
OKALUX onderscheidt zich door gepersonaliseerd advies en diensten te bieden met betrekking tot daglichtplanning en gaat verder dan alleen het leveren van producten, door gedetailleerde licht- en klimaatberekeningen te verstrekken voor ieder individueel project. Dit niveau van aanpassing en expertise zorgt ervoor dat de isolatieglasoplossingen van OKALUX altijd optimaal zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elk project.
Samenvattend
OKALUX legt de lat hoog, niet alleen door het aanbieden van producten van superieure kwaliteit, maar ook door een klantgerichte benadering wereldwijd, waarbij service en oplossingsgericht denken centraal staan. De isolatieglasoplossingen van het bedrijf bieden een holistische synthese van daglicht, energie-efficiëntie en gebruikerscomfort, waarmee ze zich positioneren als de uitgelezen keuze voor toekomstgerichte bouwprojecten.