Voor meer informatie bel: 0513 64 67 85
Ook voor het maken van een afspraak.

Premium Glass – Verwarmd Glas

Onze producten

Premium Glass – verwarmd glas

Premium Glass – Okalux

Premium Glass – smart glass

Premium Glass – LED glas

Premium Steel

Premium Glass Verwarmd Glas is een geavanceerde beglazingsoplossing die niet alleen warmte biedt, maar ook diverse andere voordelen met zich meebrengt. Het strekt zich uit naar het leveren van een scala aan voordelen ontworpen om een naadloze, comfortabele woon- en werkervaring te faciliteren. Dit innovatieve product, dat met precisie en vakmanschap is ontworpen, streeft naar het optimaliseren van omgevingen zonder afhankelijk te zijn van traditionele radiatoren of convectoren, en creëert zo een onopvallend, esthetisch aangenaam verwarmingssysteem.

Toepassingen en voordelen

Uitgebreide toepassingen:
Premium Glass Verwarmd Glas presenteert een breed spectrum van toepassingen, in staat om te fungeren als hoofd- of bijverwarming in diverse ruimtes, waaronder zowel residentiële als commerciële settings, en speelt zo in op een veelvoud van behoeften in verschillende contexten.

Uitzonderlijke voordelen:
• Comfortabele stralingswarmte: de emissie van een behaaglijke, aangename warmte, analoog aan de warmte van natuurlijke zonnestralen, bevordert een algeheel comfortgevoel in de ruimte.
• Eliminatie van koude val: dit glas beoogt de eliminatie van koude zones, waardoor een uniforme, gestabiliseerde temperatuur binnen de ruimte wordt gewaarborgd.
• Condensatiepreventie: actieve preventie van condensatie op de ruiten, cruciaal voor het tegengaan van potentieel schadelijke schimmel- en vochtproblemen.
• Energiezuinigheid: met een verbruik van slechts 35 Watt per uur per vierkante meter na de opwarmfase, staat het garant voor aanzienlijke energiebesparingen.
• Compatibiliteit met Domotica-systemen: de naadloze integratie met verschillende domoticasystemen biedt extra gebruiksgemak en operationele efficiëntie.
• Duurzaamheid: door de inzet van Premium Glass Verwarmd Glas wordt een reductie in het gebruik van traditionele verwarmingsbronnen bereikt, wat het een ecologisch verantwoorde keuze maakt.

Technische Details
Premium Glass Verwarmd Glas is technologisch vooruitstrevend, bestaande uit dubbelglas waarin een minutieus ontworpen elektrisch verwarmingselement is geïntegreerd. Het verwarmingsproces, dat opvallend snel is met slechts 15 tot 20 minuten opwarmingstijd na activering, wordt gekarakteriseerd door een uitzonderlijke efficiëntie. Dit uit zich vooral in een bescheiden verbruik van slechts 35 Watt per uur per vierkante meter.

Veelzijdige toepassingen
Met een op maat gemaakte ontwerpfilosofie kan Premium Glass Verwarmd Glas worden geïntegreerd in een verscheidenheid van raamkozijnen, inclusief materialen zoals hout, aluminium, kunststof en staal. Het is toepasbaar in verschillende venstertypologieën, waaronder vaste ramen, draai-/kiepramen, en schuifdeuren, en is daarmee geschikt voor een breed assortiment aan architecturale stijlen en gebruiksscenario’s.

Conclusie
Samengevat vormt Premium Glass Verwarmd Glas een combinatie van efficiëntie en comfort, samengevoegd in een verwarmingsoplossing die zich onderscheidt door haar veelzijdigheid in toepassingen en bijdraagt aan een geoptimaliseerde binnentemperatuur en significante energiebesparingen. Het belichaamt een compromisloze benadering in het leveren van superieur comfort en energetische prestaties, waarmee het nieuwe standaarden in moderne verwarmingstechnologieën zet.